maandag 1 februari 2016

ohoh, nu moet ik plassen....


Een alledaags probleem waar toch altijd nog een beetje lacherig over gedaan wordt.
Ben je heerlijk aan de wandel in de natuur....moet je plassen. Natuurlijk ben je thuis al geweest en natuurlijk kun je het ook best nog even op houden, maar je aandacht blijft gaan naar de drang en het zoeken naar een flinke boom of dicht struikgewas waar je redelijk ongezien kunt gaan zitten. En dan ook nog opletten wáár je gaat zitten, want prikkels en met name brandnetels zijn niet erg geschikt om op te gaan zitten kan ik je vertellen. Als je samen bent gaat de één op de uitkijk en ook dan zorg je dat je zo snel mogelijk klaar bent. Hèhè, dat lucht op....
Maar wat nou als er geen dikke bomen, struiken zijn of wanneer er iedere keer mensen aan komen? Ja, voor mannen is het stuk makkelijker inderdaad, maar de dames hebben het in dat opzicht toch wel een stuk lastiger......  of niet?

Nee, niet meer, want de oplossing is de WoPeeH

Een plastuit die enorm geschikt is om mee te nemen, hygiënisch is, compact, makkelijk in gebruik en gewoon supergoed werkt. Er bestaan natuurlijk meer plastuiten, maar vaak zijn het wegwerp dingen en daar zijn we natuurlijk tegen, of ze zijn groot en passen niet even in je broekzak, of te kort, of zonder dop zodat je altijd een zakje mee moet nemen enz. Dus de perfecte oplossing is deze.

Hoe het werkt? Heel simpel, zie hier alle info. En uit ervaring kan ik vertellen dát het werkt. Ja, het is even vreemd om te gaan staan en ik raad je ook aan om eerste paar keer thuis te oefenen, want staand plassen voor vrouwen...ja, dat moet je even leren. Klinkt raar he? Leren plassen..., maar het is toch anders wanneer je staat met een tuitje tussen je benen en alleen de rits van je broek open. Natuurlijk zit er ook stukje angst in dat je er naast plast en daarom is het ook belangrijk eerst paar keer te oefenen.

Eerder dronk ik zo min mogelijk vooraf wanneer ik wist dat ik een lange wandeling ging maken, niet zo slim natuurlijk, want drinken is gewoon heel belangrijk, maar ja, stel dat ik moest plassen onderweg..... Drinken onderweg deed ik ook liefst niet om dezelfde reden. Nogal onverstandig allemaal dus en wat is er nou gezelliger dan in het bos tegen een boom te gaan zitten met een heerlijk kopje warme thee? Het plasprobleem is nu geen probleem meer, dus lekker blijven drinken en de natuur is, want je neemt gewoon de WoPeeH mee.  Daardoor kun je blijven doen waarvoor je komt...genieten van de natuur met al je aandacht en zonder afleiding van je opdringerige blaas.

Nou gaat dit blog over wandelen in de natuur, maar denk ook maar aan festivals of onderweg in de auto. Niet overal zijn de toiletten zitwaardig en je kunt natuurlijk met enige yoga achtige houdingen boven de pot hangen hoor, maar waarom zo moeilijk doen? Kortom, zorg gewoon dat je hem altijd bij je hebt. 'Hem' of 'haar', dat mag je zelf bepalen, om één of andere reden zeg ik altijd 'hem'

Let wel op natuurlijk, want wildplassen is nog steeds verboden!
oh, en wil je nou geen roze plasser? Ze zijn er ook in andere kleuren.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten